Curaçao van 12 t/m 23 september 2023 gaat gegarandeerd door.

 

Onze eerste reis naar de Caraïben is een 12-daagse reis, waarbij we 10 overnachtingen all inclusive verblijven in het luxe 4**** Kunuku Aqua Resort in Sint Willibrordus. We reizen met KLM. Op de terugweg overnachten we in het vliegtuig. Het is een perfecte keuze voor een tropische eilandvakantie voor onze bridgegroep. Ook niet bridgers zijn van harte welkom. De vluchttijden zijn erg prettig, het vertrek is in de middag en bij terugkomst zijn we er rond het middaguur.


Als je liever van 28 januari tot 11 februari 2024 naar Curaçao gaat: onze collega's van BridgeTravelling gaan ook! Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Brabant Bridge Reizen staat los van Bridge Travelling, maar we werken wel samen.


Vluchtgegevens:

12-09-2023 AMS-CUR   KL735   15.15-18.55 uur

23-09-2023 CUR-AMS   KL736   20.50-11.55 uur

Het is op Curaçao 6 uur vroeger dan in Nederland.


Arrangement

11 dagen en 10 overnachtingen in een comfortabele kamer van het 4**** Kunuku Aqua Resort in Sint Willibrordus. Het hotel is helemaal gebouwd in Caraïbische stijl.  De luxe kamers bieden een heerlijk onderkomen voor een relaxed verblijf. De verzorging is all inclusive, dus ontbijt, lunch, diner en alle drankjes en snacks tussendoor zijn inclusief. Er zijn maar liefst vijf zwembaden waarvan er één gereserveerd is om rustig baantjes te kunnen zwemmen. Het hotel ligt op 14 km afstand van Willemsstad en het Daaibooistrand is op 6,5 km. Elke dag is er gratis shuttleservice naar een strand (Daaibooi, Porte Marie of Pirate Bay). Als Pirate Bay aan de beurt is gaat het busje ook naar Willemstad.


Bridgen

Van de tien avonden dat we op Curaçao zijn, is er minimaal acht keer de mogelijkheid om te bridgen, maar als je een keer over wilt slaan, is dat geen probleem. Ook niet-bridgers zijn van harte welkom bij onze gezellige groep. Er zijn meesterpunten te verdienen en prijsjes te winnen. Uiteraard kunnen we ook tijdens de bridgeavonden onbeperkt een drankje en een hapje nuttigen.


Wat is er te doen op Curaçao?

Heel veel!

Voor de sportieve bridger: Carla gaat de Sint Christoffelberg beklimmen, de hoogste berg op Curaçao. Bovenop gekomen is er een prachtig uitzicht. De berg is naar de heilige Christoffel vernoemd en is 372 m hoog. Het park is om 6 uur in de ochtend open en er wordt aangeraden om ook rond die tijd de bergtocht te beginnen ivm de warmte. Wie wil kan uiteraard bij Carla aansluiten.

Het Sheta Boka National Park is niet ver van de berg en alleszins de moeite waard. Het park ligt aan de ruige noordkust en heeft zeven inhammen. De kust is grillig gevormd, de golven slaan spectaculair hard tegen de rotsen en er hebben zich een natuurlijke brug en grot gevormd. Er zijn wandelpaden aangelegd.

Bij Playa Lagun, aan de westkust, kan je leguanen spotten, vooral als je de trappen oploopt om op een terrasje wat te gebruiken.(rechtsonder zie je een stukje van mijn sandaal, dan kun je de verhoudingen inschatten)

Uiteraard staat een bezoek aan Willemstad op het programma. Een wandeling door Otrabanda is een must als je op Curaçao bent. We lopen over de Pontjesbrug, langs de in felle kleuren geschilderde huizen en langs prachtige “street-art”. Bewonder een pelikaan en eet heerlijk zeevoedsel. Voor wie dat wil: vlakbij Willemstad is een soort dolfinarium waar ze een leuke dolfijnenshow hebben en een oceaan-museum.

Bij Playa Piskado (ook wel Playa Grandi genoemd) zijn grote zeeschildpadden. Er is een visafslag en als de vis daar (op het strand) wordt schoongemaakt, worden de resten in het water gegooid en dat trekt de schildpadden en vogels aan. Je kunt er dan zo tussendoor snorkelen. Of kijken naar anderen die dat doen!


Prijs

€ 1895,- per persoon als je met twee personen op een kamer verblijft. Voor een kamer voor alleengebruik betaal je € 380,- euro meer.

Inbegrepen:

  • Heen- en terugvlucht met KLM.

  • 12 kg handbagage en 23 kg ruimbagage.

  • Tijdens de vlucht gratis maaltijden en drankjes en een eigen tv scherm met een ruime keuze aan films en entertainment.

  • Transfer van en naar ons resort.

  • 11 dagen (10 nachten) all inclusive verblijf.

  • Gezellige bridgeavonden.

  • Natuurlijk zorgen we ook weer voor een leuke excursie, het wordt deze keer een stadswandeling onder begeleiding van de beste gids van Curaçao.

Niet inbegrepen:

  • reis- en annuleringsverzekering. (Dringend geadviseerd)

  • andere excursies en uitgaven van persoonlijke aard (bv autohuur).

Inschrijven

Je kunt je inschrijven door dit formulier in te vullen.
Bij inschrijving graag het bedrag overmaken op rekeningnummer NL75INGB0004967398 tnv Brabant Bridge.