We gaan naar Gran Canaria van 11 t/m 20 maart 2024 (Vol)

Liefhebbers van zon en strand kunnen hun hart ophalen op Gran Canaria. Er zijn heel veel verschillende stranden, allemaal met helder water en een heerlijke zwemtemperatuur. Voor wie liever de natuur intrekt is Gran Canaria ook een verrassend pareltje in de Atlantische Oceaan. Een derde van het eiland is beschermd biosfeerreservaat. Dat is een door Unesco aangewezen gebied dat door zijn bijzondere ecosysteem en biodiversiteit beschermd moet worden. Voor wandelaars en natuurliefhebbers is dit dus een bijzonder geschikt eiland.

De vliegtijden zijn gunstig: we vliegen op 11 maart om 12.05 uur vanaf Eindhoven Airport. Op de terugweg op 20 maart vertrekken we om 11.20 uur vanaf Las Palmas.

We verblijven in  het viersterren Hotel Livvo Dunagolf Suites dat in een rustige, groene omgeving ligt, omgeven door een golfbaan. De suites zijn mooi ingericht en hebben gratis wifi. Het is hier genieten bij het grote zwembad met heerlijke ligbedden.  Er zijn aparte zwembaden voor volwassenen en kinderen. Het centrum van Maspalomas ligt in de buurt met veel leuke winkeltjes. Maspalomas is de oudste badplaats in het zuiden van Gran Canaria. Samen met de buurplaatsen San Fernando, Playa del Inglés en San Agustin vormt het de toeristische agglomeratie Costa Canaria.

Gran Canaria heeft een warm woestijnklimaat, het hele jaar is het zeer aangenaam en er valt weinig neerslag. De temperatuur varieert overdag tussen de 20 en 28 graden. De temperatuur van het water is in maart rond de 19 graden.

Las Palmas is de hoofdstad van Gran Canaria. Samen met Santa Cruz (de hoofdstad van Tenerife) zijn deze twee steden de "dubbele hoofdstad" van de gehele Canarische eilanden. Las Palmas ligt aan de noordoostelijke kust en er wonen bijna 400.000  mensen. In deze kosmopolitische stad kun je naar allerlei musea, uitgebreid shoppen, relaxen op gezellige terrassen en sfeer proeven in historische wijken. Een excursie naar Las Palmas is bij de prijs inbegrepen.

Anders dan op Tenerife zijn er op Gran Canaria vooral zandstranden.

Arrangement

We verblijven op basis van halfpension en bridgen 's avonds lekker buiten. Voor de eerste 21 inschrijvingen, is de prijs € 1195,-  per persoon bij verblijf in een tweepersoonskamer. Een éénpersoonskamer kost dan €1595,-. Deze plaatsen zitten vol.

Helaas zijn er ook geen nieuwe plaatsen meer beschikbaar.

Alle prijzen zijn inclusief: Vlucht heen en terug vanuit Eindhoven, Luchthaventaksen en BTW, Transfer van en naar het hotel, 20 kg ruimbagage en 6 kg handbagage per persoon, ANVR en SGRZ reiszekerheden.

Inschrijven is alleen voor de reservelijst. Als je onderstaand formulier in vult kom je op de reservelijst. Als er iemand afvalt zou je nog mee kunnen.


De organisatie is in handen van Meia Bink en Carla Arnolds