Hotel Vasco da Gama, Monte Gordo, Portugal

17-31 januari 2024

Let op: wegens annulering is er nog één plaats.

De reis naar Portugal komt er weer aan! Dit is duidelijk de populairste bridgereis in ons programma, dus daar gaan we in 2024 weer naar toe. In 2023 waren we erg tevreden over de prijs waarvoor we deze reis aan konden bieden. Door de forse prijsstijgingen van met name de vliegreis, maar ook van de hotelkosten, kunnen we in 2024 deze reis niet meer zo gunstig aanbieden. Na strak onderhandelen zijn we toch, op een in onze ogen, goede prijs uitgekomen. De 15 daagse reis, van 17 t/m 31 januari kost nu € 949,- bij verblijf in een tweepersoons kamer. Deze prijs gold voor de eerste 40 inschrijvingen, zie verdere informatie voor de nu geldende prijs.

Arrangement

14 overnachtingen met ontbijt en diner in een comfortabel 3-sterrenhotel met goede klantreviews. Het hotel ligt direct aan het strand en binnen vijf minuten loop je naar het dorp.


Bridgen

We bridgen minimaal vijf avonden per week, deelname is natuurlijk niet verplicht. Er zijn meesterpunten te verdienen en prijsjes te winnen.

Info over Monte Gordo

In Monte Gordo hoef je je niet te vervelen. Buiten het schone, brede strand voor ons hotel zijn er meerdere fiets- en autoverhuurbedrijven. Bij Willems bar is het gezellig toeven bij een voordelig drankje en snacks (zelfs bitterballen worden er geserveerd) en bij Rui kan je met je voeten in het zand en een sangria in de hand de ondergaande zon bekijken met vissersbootjes op de voorgrond.

Fiets vanuit het hotel 3 km naar het pontje in Vila Real en steek over naar het leuke dorpje Ayamonte in Spanje of maak daar een fietstocht door de prachtige natuur.


Inbegrepen

  • Retourvlucht luchthaven Eindhoven-luchthaven Faro

  • Luchthavenbelastingen

  • 1 stuk handbagage van 10 kg, ruimbagage kan je indien gewenst bijboeken.

  • Transfer luchthaven-hotel v.v.

  • 14 overnachtingen in Hotel Vasco da Gama 3* in Monte Gordo (Algarve) in een standaard 2 persoonskamer met landzicht, inclusief ontbijt en diner.

  • Toeristenbelasting

  • Bridge inclusief meesterpunten en prijsjes.

  • Een boottocht met fadomuziek, een hapje en een drankje


Alleenreizend

Reis je alleen dan kun je altijd mee bridgen, wij zorgen voor een partner. Wil je graag een kamer met iemand delen geef dit dan door, wij doen ons best om een kamergenoot voor je te vinden.


Data en prijzen per persoon Prijs
Kamer met landzicht bij gebruik door 2 personen € 999,- per persoon
Bijbetaling kamer met landzicht voor alleengebruik € 299,-
Bijbetaling kamer met zeezicht bij gebruik door 2 personen € 185,- per persoon
Bijbetaling kamer met zeezicht voor alleengebruik € 529,-
Bijboeken 20 kg ruimbagage € 74,-

Door annulering is er nog één plaats. De prijs is € 1099, inclusief 20 kg ruimbagage


Inschrijven

Je kunt je op aanvraag inschrijven door dit formulier in te vullen.
Na bevestiging graag het bedrag overmaken op rekeningnummer NL75INGB0004967398 tnv Brabant Bridge.