Hotel Vasco da Gama, Monte Gordo, Portugal

29 januari t/m 12 februari 2025

De reis naar Portugal komt er weer aan! Vanwege de goede ervaringen en de grote belangstelling (vorig jaar gingen er 65 mensen mee) gaan we daar in 2025 voor de derde keer naar toe. De prijzen zijn weer wat gestegen door de welbekende inflatie. Daarnaast zit de prijs van 20 kg ruimbagage nu in de totaalprijs door een wijziging in het bagagebeleid van Transavia. De 15-daagse reis, van 29 januari t/m 12 februari 2025 kost €1199,- bij verblijf van twee personen in een tweepersoons landzichtkamer. De reis zit nu vol. 

Arrangement

14 overnachtingen met ontbijt en diner in een comfortabel 3-sterrenhotel met goede klantreviews. Het hotel ligt direct aan het strand en binnen vijf minuten loop je naar het dorp.


Bridgen

We bridgen minimaal vijf avonden per week, deelname is natuurlijk niet verplicht. Er zijn meesterpunten te verdienen en prijsjes te winnen.

Monte Gordo

In Monte Gordo hoef je je niet te vervelen. Buiten het schone, brede strand voor ons hotel zijn er meerdere fiets- en autoverhuurbedrijven. Bij Willems bar is het gezellig toeven bij een voordelig drankje en snacks (zelfs bitterballen worden er geserveerd) en bij Rui kan je met je voeten in het zand en een sangria in de hand de ondergaande zon bekijken met vissersbootjes op de voorgrond.

Fiets vanuit het hotel 3 km naar het pontje in Vila Real en steek over naar het leuke dorpje Ayamonte in Spanje of maak daar een fietstocht door de prachtige natuur.


Inbegrepen

  • Retourvlucht luchthaven Eindhoven-luchthaven Faro

  • Luchthavenbelastingen

  • 1 stuk handbagage van 10 kg en 20 kg ruimbagage

  • Transfer luchthaven-hotel v.v.

  • 14 overnachtingen in Hotel Vasco da Gama 3* in Monte Gordo (Algarve) in een standaard 2 persoonskamer met landzicht, inclusief ontbijt en diner.

  • Toeristenbelasting

  • Bridge inclusief meesterpunten en prijsjes

  • Een leuk, nog nader te bepalen, uitstapje


Alleenreizend

Reis je alleen dan kun je altijd mee bridgen, wij zorgen voor een partner. Ook overdag kun je je zeker bij anderen aan sluiten om te wandelen, fietsen of een stadje te bezoeken. Wil je graag een kamer met iemand delen geef dit dan door, wij doen ons best om een kamergenoot voor je te vinden.


We adviseren dringend een annuleringsverzekering af te sluiten.


Data en prijzen per persoon Prijs
Kamer met landzicht bij gebruik door 2 personen € 1199,- per persoon
Bijbetaling kamer met landzicht voor alleengebruik € 325,-
Bijbetaling kamer met zeezicht bij gebruik door 2 personen € 180,- per persoon
Bijbetaling kamer met zeezicht voor alleengebruik € 520,-

Inschrijven

Deze reis zit helemaal vol. Je kunt je nog inschrijven voor de reservelijst, je kunt dan mee als er iemand afvalt.

 

 

 

Uiteraard is de organisatie weer in handen van
Carla Arnolds (tel. 06-38060277) en Meia Bink (Tel. 06-13294738)