Putten, een weekend of een week

van 24 t/m 27 november of van 20 t/m 27 november 2023


Aan het organiseren van deze reis zijn we vooral begonnen om degenen die alleen in het weekend vrije tijd hebben de kans te geven om met ons mee te gaan. Daarnaast willen we ook de mogelijkheid bieden om een hele week van de prachtige natuur op de Veluwe te genieten. Je kunt je dus inschrijven voor de periode van  maandag 20 t/m maandag 27 november of voor het weekend van vrijdag 24 november t/m maandag 27 november. We hebben hotel Mooi Veluwe bij Putten bezocht en waren er meteen enthousiast over. Wat een prachtige ligging in de bossen, een prima uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten.


De kamers zijn ruim, modern en nog niet zo lang geleden gerenoveerd. De meeste kamers zijn op de begane grond en een paar kamers zijn op de eerste verdieping. Natuurlijk heeft iedere kamer een eigen badkamer.


Wat is er nog meer te doen in Putten?


In het hotel is heel veel informatie te vinden over wat er in de omgeving te doen is. 

Landgoed Schovenhorst is bijvoorbeeld een bezoekje waard. De Brasserie op het landgoed verzorgt een heerlijke landelijke lunch en van daaruit is een mooie wandeling op het landgoed, met zijn vijf bomentuinen, mogelijk.

Verder zijn er de museumboerderij Mariahoeve, het Putter Stoomgemaal en het museum "De tien malen". De Delta Schuitenbeek is de plek bij uitstek voor het  spotten van vogels en mooie uitzichten.

Genoeg te doen dus in en rond Putten.

Arrangement

Drie of zeven overnachtingen in een ruime kamer met een uitgebreid ontbijtbuffet en drie of zeven avonden een driegangenmenu met keuze uit vis, vlees of vegetarisch. Eventuele dieetwensen graag bij inschrijving vermelden.

Prijs

Bridgevakantie Putten Prijs
Weekend van 24 t/m 27 november op een tweepersoonskamer € 269,- per persoon
Weekend van 24 t/m 27 november op een kamer voor alleengebruik ??
Week van 20 t/m 27 november op een tweepersoonskamer € 569,- per persoon
Week van 20 t/m 27 november op een kamer voor alleengebruik ??

Al onze éénpersoonskamers zijn bezet. We hebben nieuwe kamers aangevraagd, maar we weten nog niet wat daar de prijs van gaat zijn. Zodra die prijs bekend is laten we het weten.

Wij adviseren dringend een annuleringsverzekering af te sluiten.


Bridgen

Alle dagen wordt er gespeeld. Op dinsdagavond spelen we individueel. Er zijn meesterpunten te verdienen en prijsjes te winnen. Koffie en thee staan gratis klaar voor aanvang van het bridgen. Tijdens het bridgen wordt er voor een lekker hapje gezorgd.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven door dit formulier in te vullen.
Bij inschrijving graag het bedrag overmaken op rekeningnummer NL75INGB0004967398 tnv Brabant Bridge.